Zao Vloeibare foundation – abrikoos – 702 | 3700756607023

Goed dekkende natuurlijke foundation op waterbasis
ZAO-foundation geeft je meer dan een gezonde uitstraling met een egale tint; de foundation werkt dekkend en verzorgend tegelijkertijd. Hij geeft je gezicht een stralende uitstraling met egale tint.
Net zoals bij de andere ZAO make-upitems, bestaat deze vloeibare foundation alleen maar uit natuurlijke bestanddelen. De silica in het bamboehydrolaat en de biologische zoete amandel- & jojobaolie, en de karitéboter, maken deze foundation aangenaam in gebruik en een wondermiddel voor je huid. De foundation egaliseert, hydrateert en verfrist.
Je merkt het meteen: ZAO is make-up die je WILT gebruiken, niet omdat je denkt dat het moet.
Foundation voor gevoelige huidtypes
ZAO is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de meest gevoelige huidtypes. Alle ZAO-producten, net zoals deze vloeibare foundations, bestaan uit zachte natuurlijke grondstoffen gekozen om hun herstellende werking.
Hydrolaat van bamboebladeren bestaat hoofdzakelijk uit pure silica, een onmisbaar onderdeel van het bindweefsel van de huid. Met het ouder worden, vermindert de aanwezigheid van silica in het huidbindweefsel, waardoor demineralisatie en verlies van elasticiteit optreedt. Dit verlies kan je beperken door je huidlagen te voeden met ingrediënten zoals silica.
Zoete amandelolie staat ongetwijfeld in het badkamerkastje van al wie gelooft in de weldaad van natuurlijke verzorgingsproducten. Het is verzachtend, hydraterend, voedend, aangenaam, snel opneembaar, herstellend, kalmerend … de positieve eigenschappen van deze olie vind je ook terug in de ZAO-foundations.
Gemicroniseerd zilverpoeder werkt in deze foundations als natuurlijk conserveringsmiddel, omwille van zijn antibacteriële werking. 
Natuurlijke make-up doet onder voor traditionele make-up, als de samenstelling maar goed zit. Met bestanddelen van superieure kwaliteit krijg je goede kwaliteit en het effect dat je voor ogen hebt.

Prijs: 40.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...